Злочинна халатність Зеленського та її наслідки
-
Нещодавно Трамп почав публічно знищувати Зеленського. Точніше, він почав ставити його на місце, де Зеленському вже давно пора бути (біля параші). Зеленський зараз стоїть з Єрмаком перед дилемою. Або потрібно швиденько виторгувати собі гарантії, щоб благополучно змитися з влади за певних умов, або, як Асад, а якщо не як Каддафі, до останнього впиратися, грабувати, грабувати, грабувати і знущатися над власним народом.
Трамп дуже точно охарактеризував ситуацію. Він сказав, що 400 000 загиблих — це офіційні втрати ЗСУ. Також Трамп вважає, що ці втрати нелогічні. Він зазначив, що ще більше убитих — це невинні мирні жителі. Під цим він мав на увазі, що абсолютно очевидно для нього: колосальні втрати сталися через те, що Зеленський або проігнорував попередження всіх союзників, або створив для Путіна максимально сприятливі умови. Тому Трамп вважає такі втрати нелогічними.
Якщо глава держави допомагає ворогу України, Путіну, завдавати максимальних збитків і знищувати найбільше людських життів в Україні, то поведінка Зеленського призводить до невиправданих нелогічних, дурних втрат, які базуються на професійній непридатності та зраді Зеленського та його найближчого оточення. Як інакше пояснити ці слова Трампа? Трамп дуже точно й чітко дає зрозуміти своєю прямотою. До речі, він не лише Зеленському "влупив", але й Байдена не забув. Тобто Трамп дуже чітко розуміє взаємозв'язок між США та Україною.
Трамп не просто попереджав Зеленського, як і Макрон свого часу, та й взагалі всі попереджали. Якби Росії було публічно заявлено, що буде повномасштабна допомога, включаючи танки, артилерію, "Джавеліни", що ми повністю підтримуємо Україну і будемо разом боротися, тоді Путін, попри зрадника Зеленського, міг би подумати чотири рази. Але головною причиною, яка підштовхнула Путіна до такого рішення, стало те, що, як правильно сказав Шольц, ще у 2020 році Путін прийняв рішення напасти на Україну. Це слова Шольца, не Порошенка чи якогось блогера.
Чому Путін ухвалив таке рішення у 2020 році? Напевно, йому хтось дав цілий комплекс причин, надав підстави. І підстави були такі: "Я хочу подивитися в очі Путіну, у моїй голові війна закінчилася", "Зійдемося десь посередині (Дніпра, очевидно)", "Потрібно просто припинити стріляти". Трамп абсолютно правий. Чому втрати нелогічні? Це нелогічно, коли начальник туалету для Зеленського Єрмак хвалиться тим, що мало не особисто розмінували Чонгар, а там просто екскаваторами зносили готові оборонні позиції, і заявили: "Ми тут будемо будувати все для туризму". Верещучка верещала, як різана, хвалилася, що десятки мінних полів зараз розмінували. Як це добре, як це класно. Звісно, Трамп називає це нелогічністю.
Результат цього — нелогічні, дурні, нікому не потрібні надмірні людські жертви як серед мирного населення, так і серед Збройних сил. Трамп чому називає наші втрати нелогічними? Через що? Що може обґрунтувати таку нелогічність? Це поведінка керівництва України, а саме Зеленського. Наприклад, він призначив дурника Баканова, який нічого в цьому не тямить. Баканов делегував повноваження Наумову, фактично прямому агенту ФСБ. Той підтягнув двох "дідів"-пердунів: один був колишнім адвокатом, колишнім СБУшником, і вони керували за спиною Баканова. Всюди були розставлені російські агенти. Звісно, це нелогічність, яка призвела до шалених втрат.
Про домовленості з Росією в Омані навіть нагадувати не варто. О чому там йшли переговори, адже це було ще до повномасштабного вторгнення? Причому Зеленський приховував, що він там був. За офіційною версією, Зеленський був у відпустці в Карпатах. Але тут сталося непередбачуване: Іран збиває український пасажирський "Боїнг", гинуть люди. Коли почали шукати Зеленського, з'ясувалося, що його немає в Україні, ніхто не знає, де він. Потім випадково з'явилася інформація, що він знаходиться в Омані. Далі з'явилися свідки, які бачили його в російському посольстві. Зеля, звісно, все заперечував, навіть придумав якусь дипломатичну зустріч для замилювання очей. Але під тиском доказів довелося визнати, де він був. Але про що говорили, Зеленський відповів: "Не буду вам про це говорити!". Ти що, зовсім знахабнів? Ти жируєш за гроші платників податків і ще думаєш, що не зобов'язаний нічого говорити? Ти зобов'язаний звітувати перед своїми роботодавцями від "А" до "Я".
Крім того, коли Іран збиває літак, Зеленський боїться летіти назад в Україну, і тоді Патрушев відвозить Зеленського до Московіі на своєму особистому літаку. Очевидно, що під час цього польоту Зеленського ще конкретно "пресували", тому що саме знаходячись у повітрі, Зеленський підписує наказ про звільнення (вкажи прізвище його помічника) і видає указ про призначення Єрмака (вкажи посаду). Тобто це була умова росіян, і Зеленський її виконав!
Про відведення танкових частин із півночі та півдня України. Зеленський прибрав танкову бригаду, яка захищала Київ. Так само Зеленський відвів війська від Криму, а також відводив війська на Донбасі. Крім того, Зеленський не забув відвести війська від Харкова. Загалом, Зеленський прибрав війська всюди, де потім увійшли росіяни. Співпадіння? Тож майте на увазі, що Трамп краще за всіх нас проінформований про реальну ситуацію. Йому, як обраному президенту США, усі ці цифри та факти вже поклали на стіл. І те, що Трамп усе це озвучив, зовсім не означає зневагу до життів українців. Це прямий посил до того, що нелогічність — це вина Зеленського насамперед, адже саме цей дурень зібрав двадцять третього числа українських олігархів, бізнесменів, політиків у себе й сказав їм, що війни не буде. Я знаю це не з інтернету. Тобто цього вже ніхто не приховує. Ну, хтось із присутніх на тій нараді ще каже: "Ну, поки сильно не поширюйте, що було сказано". Але вже не всі навіть просять сильно не поширювати. Тобто люди вже розповідають, особливо не соромлячись. Тому що я вам чітко скажу абсолютно точно: Трамп розуміє, на кому лежить вина в тому, що Путіну створили максимально сприятливі умови для захоплення України.
І головною перепоною для Путіна виявилася не втеча Зеленського, а воля українського народу і те, що всі піднялися на боротьбу з ворогом. Адже Путін очікував розслабленого, легкого просування. Усі пам’ятають розмови про "Київ за три дні, Україну захопимо за два тижні". Більше того, росіяни везли з собою парадну форму для параду в Києві. Але не тому, що вони такі дурні, як це поширювали українські ЗМІ та блогери. Ні, росіяни не дурні, і все, що вони вміють, — це воювати! Там була чітка домовленість. В інтернеті є багато відео, де росіяни розповідали про те, як вони спали всю дорогу від Криму до Херсона. Хіба солдати, які їдуть на війну, будуть спокійно спати? Вони спали, тому що точно знали, що їхнім життям нічого не загрожує, адже Зеленський усе підготував. Поліція в Херсоні отримала наказ не чинити опору: "Скоро все закінчиться!" Путін сподівався на те, що станеться історія, яка сталася в Сирії або Казахстані. Що українська армія поводитиметься так само. Тобто армія не буде чинити опір. Ну, Верховний головнокомандувач оточив себе зрадниками. Путін був упевнений, що з таким Верховним головнокомандувачем в Україні йому гарантований успіх. Ані Зеленський, ані Путін не розуміли того, що громадяни України не будуть запитувати в них, чи чинити опір ворожій армії, чи ні. Так само, як люди не запитували, чи виходити їм на Майдан, чи ні. Ніхто ні в кого не питав, жодних дозволів не потрібно — ворога треба бити!
Нічого дивного. Для нас із вами це не сюрприз, але це стало сюрпризом навіть не для американців. У більшій мірі це було сюрпризом для Зеленського та Путіна, що без жодної команди люди будуть підривати мости, бити ворога. І коли їм дзвонили зверху й питали: "А ви що, чините опір?" — ті відповідали: "А як інакше?" Тож, коли війна закінчиться, усі ці випадки, коли місцева влада і місцеві силовики запитували у хлопців, які йшли воювати: "Ви що, з росіянами воювати будете?" — відгукнуться.
Люди різних відомств не вірили, і саме на них Путін і покладався. Він розраховував, що опору не буде. Трамп прекрасно знає ім'я тієї мерзоти, того покидька, який сказав: «Не евакуйовуйтеся, готуйтеся до шашличків. Америка все нагнітає, війни не буде. Залишайтеся вдома і не піддавайтеся паніці, не скуповуйте гречку...». Я думаю, коли війна закінчиться, потрібно буде поіменно притягнути всіх винних до відповідальності. Їх мають брати за горло і судити за тисячі смертей, починаючи з Василевської-Смаглюк. Ця гнида-депутатка звернулася до виборців свого округу, заявивши, що росіяни не чіпатимуть мирних людей, і залишатися вдома — це найбезпечніше місце.
Її злочинна халатність стала причиною загибелі людей, і вона має постати перед судом. Її потрібно судити за тією ж статтею, що і ворожих негідників. Вона співучасниця загибелі людей, її злочинна халатність — це не просто халатність. Росіяни не чіпатимуть мирних людей, чіпатимуть лише військові об’єкти — так вона говорила, вводячи людей в оману. Звісно, її шеф Зеленський — організатор цього злочину. А вона один із виконавців. Зеленському світить більший термін, ніж Василевській-Смаглюк, але обидва вони мають постати перед судом.
Трамп не дурень, він прекрасно розуміє ситуацію. Йому вже доповіли, хто конкретно винен. Він справедливо стверджує, що не допустив би цієї війни, і звинувачує Байдена. У цьому є здоровий глузд, адже Зеленський міг би запобігти цьому, але не зробив нічого. Навпаки, своєю бездіяльністю він фактично допоміг ворогу. Я не знаю, що повинні були робити Байден, Макрон, Шольц чи навіть англійський король: кричати публічно чи масово попереджати? Ні, це мав зробити Зеленський. Він і його команда, включно з останнім Арестовичем, всі вони винні у злочинній халатності та ненаданні допомоги, що призвело до масової загибелі людей.
Трамп, розуміючи всю ситуацію, точно назвав втрати нелогічними. Цих дурних втрат можна було легко уникнути, але через професійну непридатність та халатність керівництва вони сталися. Зеленського вже фактично «засудили». Йому більше не бути президентом України. Якщо посаду у нього заберуть через суд, я хотів би, щоб він постав перед чесним судом живим, здоровим і фізично неушкодженим. Думаю, американці не проти такої доктрини — все має бути за законом і правилами.
Сьогодні, наскільки я розумію, Зеленський і Єрмак ретельно обговорюють, як би отримати гарантії безпеки. Що їм конкретно відповіли, ми, звісно, ніколи не дізнаємося. Ми з вами можемо лише припускати. Але це все не повинно зійти з рук Зеленському і його оточенню!
Бийцям на перемогу!
Ми прагнемо підтримати наших героїв, які борються на передовій за нашу свободу. Наша команда завжди стоїть на боці правди та підтримує тих, хто щиро служить своєму народу.
Гаманець для підтримки:
- USDT (TRC20): TU9iBj11UeLeb2XBytgC9zMTtRajM8rzQk
- BTC: 34owsJbHYAXvN9fX79FHfiHNkR11sWzg6r
Ми надаємо фінансову підтримку надійним волонтерським організаціям, які роблять усе можливе для допомоги нашим захисникам та постраждалим. Серед них:
- Справа Громад — активна громадська організація, яка працює на благо нашої країни та підтримує Збройні Сили України.
- 'Наш дім' — фонд, що активно надає військовим необхідні засоби та техніку для досягнення нашої спільної перемоги.
- Благодійний фонд Порошенка — Фонд активно підтримує українських військових, надаючи їм необхідні засоби та техніку для досягнення нашої спільної перемоги. Серед наданої допомоги — дрони, техніка, зброя, вантажівки, бензовози, прицільні комплекси та інше обладнання, необхідне для ефективного виконання бойових завдань.