Лохотронологія
-
Мене вражає універсальність Гордона. Йому сказали з Банкової: "Діма, увімкни лjхотерапію", і він увімкнув, заявивши, що 30 грудня – кінець війни. Штопаний переконував усіх, що точно знає, коли відбудеться зустріч на високому рівні, яка раз і назавжди покладе край війні. Ця "різдвяна казка", без якої жоден лох не засне, виконується тисячний раз Штопаним Гордоном, і лох усе одно ведеться.
Діма Гордон вкотре показав, чому Зеленський – наш президент. Це звернення Гордона "зламати лохів" – він зламав мохнатих лохів, і вони у захваті. Мохнатий лох – це дивовижна істота, яку потрібно просто зловити на злеті.
Чомусь мільйони, які розкрадали за Порошенка, вдалося правильно продати мохнатим лохам як неминучість. У відповідь на вкрадені за Порошенка мільйони обрали "зелену" команду, яка вкрала у мільйони разів більше. Але лох ніколи не буде звинувачувати себе чи аналізувати свої дії. Лох не може перестати бути лохом. Йому дискомфортно. Йому дискомфортно стати людиною.
Скільки шанувальників Портникова раптом почали кричати: "Як ви можете ображати величного філософа, вождя і вчителя?" Але ніхто з них не відповідає на просте запитання: а навіщо було казати "валіза – вокзал – Варшава", якщо вам не подобається корупція? Ну чи не дурень?
Вони відкладають у бік предмет питання і починають лаяти з іншого приводу. Відповідь їх не цікавить. Вони люблять бути обманутими. Ось Зеленський любить лохів ніжно, глибоко, "до самих помідорів". Тобто вони самі вкладаються під найвеличнішого лідера сучасності, а він їх має з насолодою. Адже всі з них тепер – президенти!
Лох обов’язково повинен знайти собі політика, під якого він вкладеться і від якого буде отримувати ось цю інформаційну "ґулю", яка йому, дуже потрібна. Лох ніколи не буде гуглити, ніколи не буде перевіряти. Кожна людина може помилятися. Помиляюся я, помиляєтесь ви, але лох ніколи не помиляється. Він усе робить правильно, він зайняв безпомилкову позицію.
Якщо є нова інформація, яку лохи не хочуть засвоювати, то вони будуть кричати: "Усі ви брешете, цього не може бути". Нам у школі брехали: "Ліси – це легені планети". Якщо ви скористаєтеся гуглом, ви зрозумієте, що це неправда. І лише справжній лох упевнений у своїй грамотності і не сумнівається в ній. Лох кричить, що ви не розумієте, що таке фотосинтез. А що таке фотосинтез, йому розповіли у школі. А комусь після школи пояснили, що процес фотосинтезу – це коли дерева поглинають вуглекислий газ і виділяють кисень.
Але лоху розповідають лише ту частину правди, яку він може зрозуміти. Тому що у лоха мозок маленький, як у горобця. Йому не розповідають всю картину. Про те, що окрім фотосинтезу є ще процес гниття. Що внаслідок фотосинтезу утворюються гілки, листя, усе це падає на землю і гниє. А процес гниття знищує кисню набагато більше, ніж виробляє фотосинтез. Лох не хоче докопуватися до якоїсь цільної картини.
Гордон – геній. Він розуміє, що лох хоче заряджати воду біля телевізора, слухати Кашпіровського, купувати пірамідки. Це універсальна "лохотронологія". Вона продається у різних формах і в величезних кількостях. Коли потрібно відволікти дурнів, ось, наприклад, зараз підвищується тариф на транспортування газу – в чотири чи шість разів. Але замість того щоб стежити за загальною картиною світу, з самого ранку всі обговорюють: "Гордон сказав, коли нарешті закінчиться війна!"
Боже, лохи, ви безсмертні. Я з таким інтересом і насолодою спостерігаю за цим прекрасним експериментом. Кількість лохів не зменшується. Лох – не мамонт, він не вимре, лохи плодяться і розмножуються.
Усі чекають завтра, народ обговорює: він сказав... Ви можете вірити в Христа, у Гордона, у Будду, у Магомета, у чорта лисого, але лох ніколи не вірить у себе. Ніколи не вірить у те, що він сам визначає і вирішує, що йому робити і у що йому вірити.
Тобто, вірити треба у себе, у свої сили. А не в тих, хто вас "вимеє". Вибачте, але хто ж буде цим займатися безкоштовно? Кожен блогер, який заробляє на блогінгу, обов’язково говорить вам те, що ви купите. А я вам розповідаю це безкоштовно. Я не роблю красивих картинок, не пишу теги і т. д. Я просто чесно пишу про те, що зараз думаю.
Але коли вас професійно "лохують", ви повинні рано чи пізно отримати імунітет. Ви повинні розрізняти тих, хто дає вам інформацію, а хто вас просто "інформаційно душить". Наприклад, Солонін чи Любарський дають масу корисної інформації. Солонін – історичної і технічної, Любарський – глибокої і осмисленої. Вони викладають знання тим, хто хоче знати. Якщо ви хочете зрозуміти, що таке атомна бомба, послухайте Солоніна. Він розповість в загальних рисах за кілька годин так, що ви розберетесь.
Але якщо ви слухаєте Гордона, ваша картина світу буде порожньою. Ви будете використаними, тому що Штопаний Гордон перетворює вас на використаних. І він майстер у цьому, він майстер. Я вражаюсь, як грамотно і глибоко ешелоновано вибудуване це професійне "лоховчення".
Здавалося б, люди вже обпеклися на Наді Савченко. Її чудовисько зібрало шість голосів на виборчій дільниці. Шість голосів! Не шість відсотків, а шість голосів. Шестеро людей з похмілля, тремтячою рукою, поставили галочку, і, можливо, не туди. І після цього люди, які голосували за Надю, проголосували за Зеленського. А за ними й усі інші лохи, які з кожної "петушарні" кричали, що гірше не буде... "Я не в політиці" або "ну хоч посміємось". Посміялися? Гірше таки стало? Стало на 1000 відсотків і буде ще гірше!
Розумієте, я іноді почуваю себе ідіотом. Я вважав, що: "Люди на прикладі Наді Савченко отримали щеплення. У них повинен з’явитися імунітет від віри в чудеса". Але в 2019 році виборець виставив мене ідіотом. Я вірив у те, що виборець – не лох. Кожного разу я щиро хочу, щоб у цей раз маси перестали бути клінічними ідіотами. Ну, просто хоч раз...
Але я ані на секунду не сумніваюся, що Гордон незабаром призначить нову дату кінця війни. Після неї – ще одну. І ще одну. І колись його призначена дата збігатиметься зі справжньою. Тому, люди, вмикайте мозок, аналізуйте та перепровіряйте всю отриману інформацію, і тоді обманути вас буде набагато складніше, а, можливо, й зовсім неможливо! Але для цього треба вміти думати і не бути ідіотами!
Бийцям на перемогу!
Ми прагнемо підтримати наших героїв, які борються на передовій за нашу свободу. Наша команда завжди стоїть на боці правди та підтримує тих, хто щиро служить своєму народу.
Гаманець для підтримки:
- USDT (TRC20): TU9iBj11UeLeb2XBytgC9zMTtRajM8rzQk
- BTC: 34owsJbHYAXvN9fX79FHfiHNkR11sWzg6r
Ми надаємо фінансову підтримку надійним волонтерським організаціям, які роблять усе можливе для допомоги нашим захисникам та постраждалим. Серед них:
- Справа Громад — активна громадська організація, яка працює на благо нашої країни та підтримує Збройні Сили України.
- 'Наш дім' — фонд, що активно надає військовим необхідні засоби та техніку для досягнення нашої спільної перемоги.
- Благодійний фонд Порошенка — Фонд активно підтримує українських військових, надаючи їм необхідні засоби та техніку для досягнення нашої спільної перемоги. Серед наданої допомоги — дрони, техніка, зброя, вантажівки, бензовози, прицільні комплекси та інше обладнання, необхідне для ефективного виконання бойових завдань.